Partits en situacions paregudes a l'Atlètic Madrid-Villarreal de hui

En camp de l'Atlètic de Madrid serà la vegada 25 en que el Villarreal situat entre les posicions 11 i 20 visita a un equip situat en posicions de Champions League (sempre considerant la classificació al finalitzar la jornada anterior i sense tindre en compte partits ajornats que es juguen posteriorment). El Villarreal ha aconseguit la victòria en 2 oportunitats, ha empatat 6 vegades i ha perdut 16.

En el camp de l'Atlètic de Madrid aquesta situació és la tercera vegada que es produeix. En els dos precedents, una derrota i un empat. En la jornada 25 de la temporada 2018-19 el Villarreal va perdre 2-0. Va ser aquella temporada on el Villarreal va patir molt per salvar-se. En la jornada 3 de la temporada 2021-22, el Villarreal va empatar 2-2 i es va acabar marcant un gol increïble en pròpia porta en l'última jugada del partit.

Respecte a les dues victòries, la primera va ser la temporada 2000-01 en la jornada 2 quan el Villarreal va guanyar 0-1 en camp de l'Alabés. Va ser una victòria important perquè en el primer partit de la tornada de l'equip a primera havia perdut 1-5 en El Madrigal davant del Rayo. La segona victòria va ser contra el Sevilla en la temporada 2019-20. Era un partit de la jornada 17 i el Villarreal estava en la posició 13, la mateixa que l'actual, i el Sevilla en la tercera posició. El Villarreal va guanyar 1-2 amb gols d'Albiol i Ekambi i va trencar una ratxa de 6 partits sense guanyar, amb 4 derrotes i 2 empats. Aquella temporada, que va ser la que va acabar en juliol per la pandèmia, el Villarreal s'acabaria classificant per jugar l'Europa League, competició que guanyaria la temporada següent.

Comentaris

Entrades populars