Valoració del Villarreal 1-Rennes 0 (5-10-2023)

 Toni Pitarch i Néstor Meseguer fan la valoració del partit entre el Villarreal i el Rennes. Néstor ho fa amb un àudio i Toni amb un text.

La valoració de Néstor és la següent:


Aquesta és la valoració del partit de Toni Pitarch.

SORLOTH, PEPE REINA I UN SAQUE (gràcies Guillermo🙏)!
Els èxits amb patiment i esforç col.lectiu donen molta més alegria que les victòries fàcils: hui 3 punts d’or contra un gran equip, molt físic, intens i amb bon tracte de baló. Però hui els grocs han imposat la seua llei després d’uns minuts inicials d’estudi mutuu i el premi ha vingut amb el segon míssil del crack Sorloth, des de la ratlla de l’àrea malgrat la marca-lapa del defensor francès. Els visitants ho intentaven però no inquietaven la porteria de Pepe Reina. El millor partit del Villarreal CF fins el minut 70 quan arriba la caiguda física i les cames encara no responen. Canvis encertars i lògics de Pacheta i 20 minuts de patiment, molt de patiment perquè l’equip visitant havia vingut a guanyar: dos penals en contra assenyalats, el primer anulat pel VAR després de massa minuts pels marcapassos i el segon assenyalat després de més minuts encara… una vergonya per a la UEFA. Però quan pareixia que el partit acabaria amb l’empat, s’ha enlairat el cos de Pepe Reina i, tal vegada, ajudat per Mossén Guillermo han volat fins desembarassar-se de la pilota amb les mans i l’alegria de l’afició ha desbordat l’Estadi de la Ceràmica. 

Gran partit de tot l’equip, però especialment del crack Sorloth que lluita per tots els balons, del gran Pepe Reina per aturar el penal i dirigir el joc amb passades llargues que ja voldrien fer molts centrecampistes joves, però també dels menys habituals com ara Femenia, Gabbia, Mandi, Alberto o Trigueros.

Hui dormirem més relaxats, tot recordant a l’inoblidable Guillermo al que hem acompanyat pel matí, però que sempre seguirà amb nosaltres:
Hip, hip… HURRA!!!

Comentaris

Entrades populars