Valoració del partit Villarreal 1-Alabés 1 (22-10-2023)

 Toni Pitarch i Néstor Meseguer fan la valoració del partit entre el Villarreal i l'Alabés. Néstor ho fa amb un àudio i Toni amb un text.

La valoració de Néstor és la següent:


La Valoració de Toni Pitarch és la següent:

UN PUNTET QUE NO ACABA DE COSIR LA FERIDA (1-1).

Una part per a cada equip i, per tant, empat just. L’Alabés de García Plaza “El Breu” venia a per l’empat, però s’ha envalentonat davant la previssible, lenta i avorrida 1a part dels grocs (uns perquè no poden i d’altres perquè els poden els nervis) de Pacheta que, almenys, ha sabut reaccionar després del 0-1 en contra, ja en la 2a part, quan ha introduït els canvis necessaris després d’una hora jugant a no perdre i amb 3 centrals (Mandi, Albiol i Cuenca). Només amb l’empat de Gerard (1-1) de penal, els darrers 10 minuts més els 6 de descompte, s’ha vist un equip més ràpid i rejovenit amb les incorporacions de Terrats i Akomach que ha buscat, per fi, la victòria però no quedava temps per a res.

Albiol, Parejo, Capoue i Gerard no són el que eren, substituir-los és complicat perquè compensen la lentitud amb la qualitat, però en el futbol modern tots els equips són més ràpids que el nostre. I encara esperem als nous fitxatges: només Sorloth se guanya el jornal… Comesaña i Brerenton encara no han demostrat res de res. El millor el nostre porter, Jorgensen i l’afició de 10.

Si no se suma de tres en tres, la ferida tardarà en cicatritzar…

Comentaris

Entrades populars