5-5-2023

 1. Miguel Álvarez fa la roda de premsa prèvia al partit davant l'Sporting de Gijon. El més destacat és el següent:

-  L'equip arriba físicament bé al partit del diumenge, com tot l'any.

- Espere un partit complicat, però juguem en casa i espere un bon partit. Els xics saben que hem de traure punts dels partits que ens queden en casa. Espere un partit competitiu, però espere el millor dels xics.

- De l'Sporting destaque que és un equip amb una història increïble i una plantilla tremenda. És el que ens trobem cada setmana. Saben el que es juguen, voldran imposar el seu joc.

- Nosaltres volem fer el nostre joc i volem minimitzar les virtuts de l'Sporting que són la transició i la pilota aturada. És un equip que competeix molt bé.

- Nosaltres volem guanyar i també hem d'estar per la formació.

- L'equip està bé físicament, anímicament. Qui de Vila-real no esperava patir amb el filial en 2a divisió A? Ha sigut una gran temporada i ho va ser. Estem sis punts davant. Fins al dia de descans venen divuit jugadors a entrenar. Mira en els últims anys els filials que han estat en segona A. Som una família i vull als jugadors en bogeria. Mira en els últims anys els filials que han estat en segona A. Som una família i vull als jugadors en locura. Els jugadors no s'han deixat portar, que ens vinguen a entrenar.

- Nosaltres estem competint, però també ens han passat coses en el camí. 

- Els xics es mereixen que en el camp hi haja molta gent. Ens queden dos partits en casa per seguir en aquesta categoria i el suport de l'afició és important perquè t'empodera. Les últimes setmanes pareixia el camp de l'Albacete, del Màlaga. Vull en bogeria a la gent que ve, que ja venia al mini.

- El dia de la mare és un dia molt bonic perquè vinguen els jugadors. La xerrada de Dela el dia de la promoció davant del Nàstic el dia que vam pujar és el que sentim en l'equip i va dir que li ho havien de dedicar als seus pares per l'esforç que feien portar-los a l'entrenament, estant amb ells. Els xics em tenen guanyat.

2. Sara Monforte fa la roda de premsa prèvia al partit en camp de l'Sporting de Huelva. El més destacat és el següent:

- L'equip està en el millor moment. Necessitem puntuar ja. L'equip s'ho mereix. El fet de la lesió ens afecta en l'àmbit emocional, en l'àmbit grupal ens enfastideix molt, però un altre motiu per guanyar.

- El partit sabem que és una guerra. L'Sporting Huelva és un equip que sempre està en descens, però sempre se salva. És un equip amb gent molt gran, molt atlètica i que aprofiten les segones jugades. Cal intentar portar el joc on nosaltres volem.

-Per guanyar cal saber que en les segones jugades cal ser millors. Hem de ser millors que elles en l'àmbit defensiu, en els centres laterals. Hem de ser molt fortes en l'àmbit mental i suportar la pressió.

- La d'Irene és una de les pitjors lesions. Tots els que estem posats en el futbol femení sabem que aquestes lesions passen molt, però ella té un gran tren inferior, està molt bé físicament.

- Irene té la sort de tindre un nivell en casa molt facilitador. El seu pare és entrenador i havien parlat què això podia passar. Irene és jove, té moltes ganes i ella tornarà molt millor.

- Estem preparades per a la batalla que ens espera. Ara portem molts partits que l'equip es deixa un 100%. Mereixem una victòria. El Huelva és un gran equip perquè sap el que fa i està acostumat a jugar en aquestes situacions.

- L'equip ha millorat molt físicament i en Huelva s'ha de veure un equip molt unit en l'àmbit emocional, cognitiu i físic.

3. La filla de José Manuel Llaneza rep el premi al mèrit esportiu del dia oficial de la província de Castelló 2023. Entrega el premi el president de la diputació José Pascual Martí Garcia.


Foto de Javier Serralvo.

4. Fabrizio Romano, una de les persones del món millor informades del mercat de fitxatges, confirma la informació de l'Sport dels contactes entre la Juventus i Pau Torres. També diu que no s'ha pres cap decisió perquè dependrà de com queda la junta directiva de la Juventus, equip que ha patit problemes aquesta temporada pel cas de les plusvàlues, i també informa que hi ha més equips interessats.

La Juventus està acusada en el que es coneix com el cas plusvàlues d'augmentar el valor de mercat dels jugadors per a generar majors ingressos en transferir-los, aconseguint així una plusvàlua irreal. L'ardit fiscal -utilitzat en 22 operacions- li va permetre a l'equip guanys de capital fictícies en l'exercici 2020-21 i el trimestral 2021.

5. El diari Superdeporte publica en la seua web que Miguel Zorio, exvicepresident del València, ha tingut accés a un informe de Corona on diu que el Layhoon negocia la venda del seu porter Mamardashvili al Villarreal per 15 milions d'euros.

6. L'associació d'exfutbolistes del Villarreal fa públic a través de les seues xarxes socials el següent comunicat:

Ahir, dijous 4 de maig, va tindre lloc una reunió entre el Villarreal CF, representat per Sr. Federico Alcácer, Director Gral. d'Organització i Gestió, i Sr. Hernán Sanz, Director de Comunicació, i l'Associació d'exfutbolistes del Vila-real (AEV). Sobre la taula es van abordar temes relatius a la infraestructura de la nostra Associació i objectius i activitats a realitzar a curt i mitjà termini. Gràcies a la bona sintonia i a la predisposició del Club, valorem els resultats de la mateixa com molt positius. Per això, des de la AEV volem mostrar el nostre agraïment al Villarreal CF pel tracte exquisit que hem rebut, així com pel seu esforç i compromís amb l'Associació.

Gràcies i endavant!!!

7.  L'agrupació de penyes organitza una rebuda i un esmorzar previ al partit Villarreal B-Sporting de Gijón del diumenge vinent.. Començarà a les 12 del migdia. La informació de la rebuda es pot veure en la imatge que ha difós l'associació per xarxes socials.


8. El diari As publica en la seua edició de paper que el Villarreal és l'equip millor situat per aconseguir la cessió del jugador del Barcelona Pablo Torres. La informació la signa J. Miguel.

 


Comentaris

Entrades populars