13-5-2023

 1. El Villarreal femení juga en la ciutat esportiva davant l'Atleti de Madrid.

1) Fitxa tècnica del partit.

Villarreal 1-At. Madrid 1

Ciutat Esportiva, Vila-real. 12 hores. 950 espectadors.

Villarreal: Carbonell; Y. Giménez (Tere Morató, 35' segona part), Lara Mata, Cristina Cubedo, Albeta; Nerea Pérez  (Belén, 21' segona part), Cienfu , Soldevila, Llompart (Pancha Lara, 27' segona part); Kanteh (Claudia Iglesias, 39' segona part), Sheila Guijarro (Belén, 35' segona part). 

At. Madrid:  Gallardo; Vicente, Rodríguez, Menayo, Medina (Marta Cardona, 18' segona part); Irene, López, Banini; Navarro (Ajibade, 18' segona part), Moral, Latorre (Staskova, 25' segona part).

Àrbitra: Elena Peláez Arnilla

Assistents: Noelia Muñoz Ródenas i Maria Navarro Cruz.

Quart àrbitra:Agata González Rodríguez.

Gols.

0-1 Minut 42 primera part. Kanteh

1-1 Minut 49 segona part. Ajibade

Amonestacions: 

Targetes grogues per a Soldevila, Y. Giménez, Lara Mata i Kanteh del Villarreal.

2) Desenvolupament del partit.

El Villarreal  estava matemàticament salvat en el tercer minut de descompte perquè guanyava 1-0, però s'ha produït un córner i Ajubade ha empatat en un possible fora de joc. Després, l'Atleti de Madrid ha pogut marcat l'1-2 en l'últim instant de partit, però un remat de cap ha eixit fora.

En l'última jornada, que es disputarà el proper dissabte 20 a les 12 hores, el Villarreal es mantindrà si empata o guanya en Lezama o si perd i el partit Alabés-Alhama queda empatat.

El Villarreal ha jugat un partit molt seriós davant l'Atleti de Madrid, ha sigut molt intens i ha fet que l'equip madrileny, el quart classificat, no haja creat quasi perill en la porteria del Villarreal. Com quasi sempre el que li ha costat al Villarreal ha sigut generar futbol, però en el minut 42 li ha arribat a Kanteh, dins de l'àrea, un rebuig a un xut de Sheila, s'ha donat mitja volta i amb la cama dreta ha fet un gran xut que ha suposat el gol del Villarreal. 

El Villarreal ha dominat la primera part, encara que li ha faltat claredat de 3/4 de camp cap avant. Quasi sempre ha buscat les internades de Kanteh per la banda dreta i centre a l'àrea, però no ha creat perill.

En la segona part, l'Atleti de Madrid ha dominat territorialment, però no ha creat massa perill. El Villarreal tampoc. En els últims minuts l'Atleti de Madrid ha pressionat més i primer ha tingut una gran oportunitat en una centrada de Ajubade a una companya que no ha pogut controlar bé la pilota quan es quedava davant de Carbonell. Passant quatre minuts del temps reglamentari, l'Atleti de Madrid ha marcat i ha impedit que el Villarreal certifique hui la salvació matemàtica. Ara caldrà lluitar en Bilbao.

Comentaris

Entrades populars