12-5-2023

Quique Setién fa la roda de premsa prèvia al partit.

- Gerard podria ser titular si ho considere. Ha evolucionat bé i li falta la continuïtat que li dona jugar.

- Espere un partit molt dur, difícil. L'Ath. Bilbao és el que més corre de la categoria, dels que més registres té d'alta intensitat i juguen bé al futbol. Serà un partit disputat, equilibrat i que no serà fàcil, encara que juguem en casa i estem en un bon moment.

- El suport de l'afició s'agraeix moltíssim  i ens ajudarà en molts moments. Estem en un bon moment i el partit passa per la nostra capacitat per tindre la pilota i aprofitar el moment d'inspiració de molts jugadors que tenim ara. L'Ath. té bons jugadors que llegeixen bé el futbol. Caldrà defensar bé quan tinguen la pilota.

- Sumar els tres punts seria un pas més per estar amunt quan faltarien dotze punts per disputar. El que importa és estar bé amunt i que els rivals es generen menys.

- Existeix molta diferència del primer partit a aquest, encara que els primers 25 o 30 minuts em van agradar molt, sense pilota i amb pilota. L'equip ara té les coses més clares, els jugadors estan més còmodes. Estan convençuts de les coses que fan. Si no ens fixem en els resultats, la progressió de l'equip ha sigut molt bona i és una base per al futur. Ja no tenim alts i baixos. Estic molt satisfet del rendiment, de la implicació i del que veig.

- L'evolució de Chukwueze, Jackson i Yeremy és lògica. Estic satisfet d'haver-los posat en un context més adequat per a que ells rendisquen. No diria només ells, també altres jugadors que han anat progressant. Existeix un rendiment on cada vegada s'equivoquen menys, estan millor situats en el camp i tenim un línia de rendiment estable. Cada vegada els equips ens generen menys i nosaltres generem més.

- Lo Celso és un futbolista extraordinari que ha tingut una tornada progressiu després de la lesió i encara no ha reflexat el futbolista que porta dins. Contra l'Espanyol ho va fer molt bé, però li falta continuïtat. Demà no jugarà d'inici pel problema que va tindre.

- Tots els bons jugadors sempre són compatibles (sobre Gerard i Jackson). Encara he de quadrar com jugaran junts quan arribe el moment, però el que importa és que tots els grans jugadors que tens estiguen en el camp.

Comentaris

Entrades populars