Facundo Viveros, jugador de la setmana en l'univers groguet (10-4-2023 al 16-4-2023)

Facundo Viveros va debutar fa poc en el Villarreal C provinent de l'equip filial del Platense, la reserva com es coneixen en Argentina als filials. De moment porta jugats nou partits i ha marcat dos gols aquesta jornada davant l'Acero. Han sigut el gol que ha obert el marcador i el definitiu 3-1. A banda de marcar els dos gols ha intervingut en la jugada de l'altre, fent una molt bona obertura a la banda esquerra.

El primer gol l'ha marcat amb la dreta, la seua cama bona, a porta buida, després d'una magistral jugada de Marcos Sánchez per la banda dreta que ha combinat molt bé amb Richard Franco i li ha fet una gran assistència a Facundo. El segon gol ha sigut en un mà a mà amb el porter aprofitant una gran assistència de Bonfligio.  Facundo ha retallat al porter amb la seua cama dreta i ha marcat a porta buida amb l'esquerra.

Es tracta d'un jugador amb molta tècnica, amb molt bona arribada com ha demostrat hui i que distribueix molt bé la pilota. Està deixant molt bons detalls cada partit.


Comentaris

Entrades populars