És habitual que el Villarreal encaixe dos o més gols quatre partits consecutius?

El Villarreal porta encaixats dos gols en cadascun dels últims quatre partits de lliga. Aquesta estadística queda un poc tapada pel fet que ha aconseguit duess victòries en aquests dos partits, en el camp del Real Madrid, 2-3, i ahir davant l'Espanyol per 4-2. Entre aquests dos partits ha perdut davant el Valladolid en casa per 1-2 i en camp del Sevilla per 2-1. En els últims quatre partits, el Villarreal ha marcat nou gols i ha encaixat huit. Però, és habitual que el Villarreal encaixe dos o més gols en quatre partits consecutius?

No ho és. L'última vegada que va passar va ser la temporada 2017-18 i 2018-19. En els últims tres partits en lliga de la 2017-18, el Villarreal, entrenat per Calleja, va perdre 5-1 en camp del Barcelona, va guanyar 2-4 en camp del Deportivo i va empatar 2-2 en casa davant el Real Madrid. En la primera jornada de la temporada 2018-19 es va perdre en casa davant la Real Societat per 1-2. La següent jornada es va empatar en el camp del Sevilla (0-0) i es va acabar aquesta ratxa negativa. En total, va suposar una victòria, un empat i dues derrotes.

Per buscar aquest mateix fet en una mateixa temporada en quatre partits oficials cal situar-se en la mateixa temporada 2017-18, quan el Villarreal li va guanyar 4-2 a la Real Societat, va perdre 2-1 en camp del Betis, 1-2 davant l'Alabés i 3-1 en camp de l'Olimpique de Lió. La ratxa es va tallar amb un empat 1-1 en el camp de l'Espanyol. En total, tres derrotes i una victòria. Calleja era l'entrenador en aquesta ratxa.

Per trobar quatre partits consecutius encaixant dos o més gols en la mateixa temporada cal anar a la temporada 2011-12, la del descens a segona divisió A. El Villarreal, amb Molina d'entrenador va perdre 4-0 en Sevilla, va empatar 2-2 de local davant l'Ath. Bilbao, va perdre 2-1 en camp del Saragossa i 1-2 davant el Getafe. La ratxa es va acabar amb una derrota 1-0 en el camp del Llevant que va suposar la destitució de Molina. En total, es va empatar un partit i es van perdre tres.

Comentaris

Entrades populars