Sheila Guijarro, gols que valen punts

El Villarreal començava la jornada 17 del campionat de lliga de primera divisió com últim classificat i jugava un partit decisiu contra el penúltim classificat, l'Alabés. Al final del temps reglamentari, el Villarreal ha aconseguit la victòria per 1-0 amb un gol de Sheila Guijarro.

És el 8é gol de Sheila aquesta temporada en la Lliga F i la temporada passada va aconseguir aquesta quantitat de gols i, a més, va aconseguir el primer gol de la història del Villarreal en copa.

El Villarreal porta 19 gols aconseguits aquesta temporada i Sheila ha marcat 8, així que aquesta xifra, per si sola, ja pareix suficient per a valorar la importància de Sheila, però anem més enllà i podem veure que set d'aquests gols han valgut punts.

Els primers gols de Sheila en la temporada 2022-23 van ser en camp de l'Alabés, en la jornada 4. El Villarreal va acabar guanyant per 0-4, però l'inici del partit va ser complicat i allí va aparéixer la nostra protagonista per marcar el primer gol del partit. Aquell dia també marcaria el 0-4, l'únic gol seu que no aporta punts.

En la jornada 7, Sheila marcava el gol de l'empat davant el València en la ciutat esportiva, gol que donava l'únic punt que va aconseguir el Villarreal de local en la primera volta del campionat.

En la jornada 9 del campionat, Sheila va aconseguir empatar el partit en camp del Madrid CFF. Al final el Villarreal remuntaria i aconseguiria la victòria.

El seu segon doblet de la temporada va ser en la jornada 13 del campionat, en camp d'un rival directe, el Llevant Las Planas. En aquest partit va aconseguir el 0-1 i el 2-2 en l'últim minut del partit, un gol que pot ser decisiu al final de temporada.

En la jornada 15 va marcar el momentani 1-1 en el camp de l'At. Madrid, en un partit que acabaria 2-2.

I finalment en la jornada 17 ha aconseguit el gol de la victòria davant de l'Alabés, després d'una fabulosa assistència de Nerea Pérez.

En aquest article no direm que el Villarreal té un número determinat de punts gràcies a Sheila, perquè seria injust amb la resta de companyes, però cal ressaltar la importància dels gols de Sheila i no només és aquesta temporada.

Si analitzem ràpidament els gols de Sheila en la lliga 2021-22 en primera divisió tenim que un gol seu quan el partit acabava va suposar la primera victòria del Villarreal en primera divisió. També va marcar el gol de la victòria contra el Rayo Vallecano (1-0). Va obrir el marcador en la victòria davant l'Alabés (3-1), va marcar dos gols en el camp del Madrid CFF (victòria per 2-4). I per damunt de tots els altres gols, va aconseguir el gol de l'empat en camp de l'Eibar que va donar la salvació.

Sheila és una excel·lent golejadora, un luxe per al Villarreal femení i no només marca gols, ho fa quan l'equip més ho necessita.


 Foto: Villarreal CF.

 

Comentaris

Entrades populars