Parejo es converteix en el primer jugador del Villarreal en arribar als 2000 minuts en partits oficials en la temporada 2022-23

En el partit d'1/8 de final davant el Real Madrid, disputat en La Ceràmica, Parejo es va convertir en el primer jugador del Villarreal en assolir els 2000 minuts en partits oficials amb el Villarreal en la present temporada.

Després del partit de copa, Parejo acumula 2053 minuts jugats aquesta temporada. Cal aclarir que en aquesta estadística es computen tots els minuts jugats en un partit, incloent-hi els temps de descompte. Així, davant el Real Madrid, Parejo va jugar 98 minuts.

Parejo ha sigut convocat en els 29 partits oficials del Villarreal aquesta temporada i ha jugat en 28 d'ells. Només es va quedar en la banqueta tot el partit en la victòria del Villarreal en Viena, davant l'Àustria de Viena per 0-1.

Dels 28 partits que ha jugat, ha sigut titular en 19 i només ha estat substituït en 3 partits. Els tres partits on va ser substituït van ser en lliga i els tres fora de casa, davant el Getafe, l'Ath.Bilbao i l'Espanyol.

En lliga ha sigut titular en els 17 partits disputats fins ara. És l'únic jugador que ha sigut titular en tots els partits fins ara. En Conference va ser titular en la tornada de la prèvia davant del Hadjuk Split i en copa davant el Real Madrid.

Parejo encara no ha marcat cap gol aquesta temporada, però ha donat 4 assistències, 3 en lliga, 2 davant l'Almeria i 1 davant el València i 1 en copa, davant el Guijuelo.

Per una altra banda, ha rebut 3 targetes grogues, 2 en lliga, davant el Getafe i l'At. Madrid i 1 en copa, davant el Real Madrid. Les duess targetes en lliga van ser per perdre temps davant l'At. Madrid i per protestar al jutge de línia davant el Getafe. No veu cap targeta groga en lliga des de la jornada 3. En copa va veure la targeta per una falta a Vinicius. 


 Foto: Villarreal CF.

Comentaris

Entrades populars