Equips inicials que es van repetir la temporada 1998-99

 

El Villarreal porta 31 partits oficials en la temporada 2022-23 sense repetir el mateix onze inicial. Des d'AHEFAV ens hem preguntat si això és normal i hem fet un estudi exhaustiu sobre equips inicials que publiquem ara i ho anirem seguint fent durant les setmanes vinents. Hem comparat més de 1800 alineacions inicials del Villarreal, i això inclou totes les temporades que el Villarreal ha estat en primera divisió, segona divisió, segona divisió i la temporada 1969-70, quan va jugar l'alineació que més d'una generació se sabia de memòria. Veurem en diferents entregues si es repeteixen moltes alineacions inicials al llarg del temps.

Comencem estudiant el que ha passat en primera divisió. La primera temporada del Villarreal en primera divisió va ser la temporada 1998-99 i es va tardar poques jornades a repetir la primera alineació. En la jornada 4 el Villarreal jugava en casa contra el Salamanca i aconseguia la primera victòria en primera divisió. Aquell dia van ser titulars: Palop, Imanol, Pascual, Robert, Arregi, Garcia Sanjuán, Díaz, Albelda, Alberto, Moisés i Craioveanu. Aquest equip va jugar quatre partits de lliga no consecutius i a continació estan els resultats i els rendiment d'aquells partits.

Aquesta alineació va rendir millor que el Villarreal en el conjunt de la temporada en lliga, perquè el Villarreal va fer aquella temporada una mitjana de punts per partit de 0,95 punts per partit. A més, aquest onze inicial passarà a la història per aconseguir la primera victòria del Villarreal en primera divisió i el primer punt fora de casa.

El Villarreal va tornar a repetir alineació en quatre partits, aquesta vegada consecutius de lliga, però no consecutius de manera oficial, perquè entre aquestes jornades de lliga es van jugar partits de copa. L'onze inicial entre les jornades 13 a 16, el Villarreal va jugar amb Palop, Gerardo, Pascual, Robert, Tasevski, Arregi, Díaz, Albelda, Alberto, Moisés i Craioveanu. Amb aquest equip, el Villarreal guanyaria 2 partits i perdria 2. És un onze que està en moltes cases de Vila-real perquè es va fer un taulell commemoratiu per la victòria en el Camp Nou. Els resultats i el rendiment amb aquest onze inicial es resumeixen en les següents taules:

En la primera volta del campionat ja no es van repetir més alineacions i caldria arribar a les jornades 32 i 33 per a veure una alineació repetida, encara que amb poc d'èxit, perquè es van perdre els partits en camp del Valladolid i de local davant el Barcelona, en aquest partit que es va jugar en Mestalla amb un ambient espectacular. L'onze inicial que es va repetir va ser: Palop, Gerardo, Pascual, Téllez, Tasevski, Arregi, Gaitán, Albelda, Robert, Moisés i Craioveanu. Els resultats i el rendiment d'aquest equip va ser:

Totes aquestes repeticions d'alineació van ser amb Irulegui d'entrenador. Amb Paquito es va repetir l'alineació en els primers tres partits que va dirigir. Els dos últims partits de lliga i en el primer de promoció davant el Sevilla. L'onze inicial que es va repetir va ser: Palop, Gerardo, Pascual, Téllez, Tasevski, Díaz, Albelda, Garcia Sanjuán, Alfaro, Craioveanu i Christiansen. Els resultats i el rendiment amb aquest onze inicial van ser:


 

En la temporada 1998-99, el Villarreal va disputar 46 partits oficials (38 de lliga, 6 de copa i 2 de promoció per no baixar). En aquests 46 partits es van repetir 4 alineacions diferents i el màxim que es va repetir una alineació va ser 4 vegades. Per tant, el primer que cal destacar és que l'onze inicial que apareix en les guies de la lliga de principis de temporada jugarà poques vegades junts. Les lesions, sancions, moments de forma dels jugadors o les decisions tàctiques produeixen canvis en els equips inicials i que un equip es repetisca serà més l'excepció que la norma.

Comentaris

Entrades populars