Llevant-Villarreal 2-4-2022

 El dia 2-4-2022, el Villarreal juga el seu partit oficial contra el Llevant.

Prèvia històrica.

Estadística general dels partits oficials.
 
- El Llevant i el Villarreal s'han enfrontat en 56 partits oficials en 4 categories del futbol espanyol i en Copa. L'estadística general dels partits entre els dos equips és:


- L'estadística en Vila-real és:


- L'estadística en València és:


Tots els resultats en partits oficials.

- Els resultats en partits oficials ordenats per data són:


 
Golejadors del Villarreal contra el Llevant.
 
 


 Golejadors del Llevant contra el Villarreal. 
 
- En la següent llista de golejadors falten 2 gols perquè em falta la fitxa tècnica d'un partit.
 
 

 Expulsats en els partits oficials entre Villarreal i Llevant.

-En aquests llistats pot faltar algun jugador perquè em falta una fitxa tècnica d'un partit.
 
Expulsats Villarreal.
 
 
 
 Expulsats Llevant.
 

El partit.

Alineacions.
 

 
 

 - Alcácer torna a la convocatòria i Dia no està per problemes musculars.

- Foyth torna a ser titular en lliga. No ho era i tampoc jugava en lliga des del 19-2-2022, quan el Villarreal va guanyar 1-4 en Granada.
 
- Segona suplència de Lo Celso des de la seua arribada al Villarreal. Només havia sigut suplent en el seu primer partit contra el Betis. La resta dels partits, tant en lliga, com en Champions sempre havia sigut titular.

Desenvolupament del partit.

- En la primera part, el Villarreal no s'ha trobat gens còmode davant del Llevant. No ha arriscat en l'eixida de la pilota davant la pressió alta del Llevant i ha llançat moltes pilotes en llarg sense sentit, perdent moltes oportunitats de tindre la pilota.

- El Llevant ha tapat bé a Parejo en la primera part i el Villarreal ha estat sense creació. Domini altern, en un partit prou tancat.

- La gran oportunitat de la primera part l'ha tingut Yeremy, quan una pilota provinent d'un rebot en un rival l'ha deixat sol davant del porter i ha tirat fora. Era una oportunitat de 0,32 de xG segons Opta.

- El resultat en xG al descans és de 0,40 a 0,63, però cap dels dos equips ha llançat entre els 3 pals.
 
- En la segona part el Llevant ha fet un pas cap arrere, ha tingut més la pilota, però no ha tingut capacitat per generar bon futbol.
 
- Emery ha fet canvis amb el 0-0 en el marcador. Ha entrat Lo Celso i Coquelin per Trigueros i Capoue. Res ha canviat.
 
- En el minut 69, quan el Villarreal només havia tirat un tir entre els 3 pals, un central del Llevant ha llançat una pilota en llarg sense massa perill, en aparença fàcil per a Pau, que ha estat poc contundent i Roger li ha guanyat la pilota, ha assistit molt bé a Morales que ha marcat el 1-0.
 
- La reacció del Villarreal ha sigut inexistent. Els tres canvis que ha introduït Emery no han tingut cap efecte. Aurier, Estupiñan i Alcácer han entrat per Foyth, Pedraza i Danjuma.
 
- En el minut 90, el Villarreal ha tret un còrner i en la contra, Estipiñan que tancava molt amunt com sempre ha hagu  t de còrrer cap arrere i ha fet un rebuig molt defectuós que ha deixat a Morales en bona situació per fer una carrera i marcar un gol, la seua especialitat i ha fet el definitiu 2-0.

- En un partit desastrós del Villarreal, per a mi, el millor jugador ha sigut Yeremy perquè és el que més ho ha intentat.

L'anàlisi de les jugades claus.


El primer gol de Llevant.

- Foyth trau de banda sobre Gerard i la pilota acaba en un central del Llevant.
- El central del Llevant rebutja. És un passe sense massa sentit.


- La pilota va a l'esquena de Pau i pareix prou fàcil per a Pau.- Pau no posa bé el cos i Roger li disputa la pilota i l'acaba guanyant. Pareix un dos contra un jugador del Llevant perquè Morales està lluny.


- Roger aconsegueix disputar la pilota, la guanya i Morales ja està en la jugada.- Amb el taló Roger li la passa a Morales.

- Morales en carrera supera a Pau, que no vol fer penal i acaba marcant gol.


El segon gol de Llevant.
 
-  Segon córner consecutiu del Villarreal. Trau Parejo. 7 jugadors del Villarreal per rematar i els 11 del Llevant. Només Parejo que llança el córner, Lo Celso que està en la línia de rebuig, Estupiñan que tanca molt amunt i Rulli no estan en l'àrea.
 

 - Un defensa del Llevant rebutja el més lluny que pot.


- La pilota va a l'esquena d'Estupiñan que està molt avançat tancat el córner, fet habitual en el Villarreal des de fa unes setmanes.- Estupiñan rebutja la pilota molt malament. Morales i Malsa ixen molt ràpids. la pilota serà de Morales.- Morales li la pot passar a Malsa quan arriba a l'àrea.

- Morales prefereix jugar-se-la de manera individual.


- Després de regatejar a Rulli marca.Estadístiques i gràfics del partit.

Les principals estadístiques del partit van ser les següents:Respecte als gràfics, el mapa de passes del Llevant i el Villarreal va ser el següent:


- El mapa de tirs del partit i la gràfica xG acumulats-minuts jugats són els següents:
 

 

 
 - En la gràfica s'observa que el Villarreal va anar per davant en xG a partir de l'oportunitat de Yeremy fins el 2-0 del Llevant, però a partir del gol de Llevant es veu poca reacció.

- Respecte a les zones perilloses on es filtren pilotes es veu que el Villarreal va arribar molt, especialment a la zona 14, però va ser molt poc útil el joc en aquestes zones.
Partits on el Villarreal ha anat per darrere en el marcador en la lliga 2021-22.

- El Villarreal ha anat en 12 partits per darrere en el marcador en la lliga 2021-22. Així es van resoldre els partits.
- El Villarreal només ha aconseguit traure 5 punts en aquests partits, encara que en 2 partits va arribar a estar per davant i en 4 va anar empatat. Si haguera mantingut aquests resultats estaríem parlant d'haver obtingut 10 punts en aquests partits, fet que estaria molt millor.

- A continuació algunes dades de quan el Villarreal ha anat perdent.


- Es veu que el Villarreal pot arribar a tindre la pilota molt més contra qualsevol equip, inclòs el Barcelona, però això no li garanteix tindre claretat.
 
- Cal dir que en la taula de dalt s'inclouen els minuts de descompte.

- Per comparar millor cada partit es veu una relació dels gols esperats a favor i en contra per minut en cada partit.- Preocupa el poc poder de reacció del Villarreal en els últims tres partits perduts, encara que en Cadis li van marcar en temps de descompte.

 

Comentaris

Entrades populars