Sergio Lozano, el jugador més important del Villarreal B

El Villarreal B està fent un gran començament de lliga 2021-22 en la 1RFEF i és líder del grup 2 després de 15 jornades disputades, encara que el Villarreal B ha jugat 14 partits després d'ajornar-se el seu partit contra el CD Castelló per un brot de COVID dels jugadors del Castelló. 

El Villarreal B va guanyar 9 dels deu primers partits de lliga, empatant l'altre en camp del At. Balears. Es va lesionar el jugador Sergio Lozano i va perdre els 3 següents. Va tornar Sergio Lozano i porta dos victòries consecutives, davant el Linense i el Barcelona B, on Lozano ha marcat un gol en cada partit.

Amb Sergio Lozano, el Villarreal ha fet 31 punts de 33 possibles, mentre que sense Sergio Lozano en el camp ha fet 0 punts de 9.

Amb 11 partits jugats en la temporada 2021-22, Sergio Lozano ha marcat 3 gols i ha donat 3 assistències. Encara que la seua posició sempre ha sigut la de migcentre, aquesta temporada està jugant en el centre del camp escorat a l'esquerra, deixant la posició central del centre del camp per a Del Moral i Carlo Adriano. Des d'allí genera molt de futbol per al Villarreal B, destacant el seu potent xut des de fora de l'àrea i el seu domini de la pilota aturada.

Sergio Lozano va tindre un breu pas per l'equip del Cartagena, en 2a divisió A, a principis de la temporada 2020-21, però va jugar molt poc i no va tornar al Villarreal B en el mercat d'hivern. Pel que s'està veient es mereix una oportunitat en una categoria superior a la 1RFEF.


Comentaris

Entrades populars