Grup d'estudi del futbol a Vila-real

Un grup de gent hem creat un grup d'estudi del futbol en Vila-real. Ens interessa la història del Villarreal CF, però també la de tots els equips que han existit en Vila-real. La nostra idea és augmentar el coneixement de la història del futbol a Vila-real i que siga públic. Per això anirem fent pública tota la nostra documentació de diferents maneres.

- El recull de premsa històric del Villarreal recollit per Aureli Sánchez durant molts anys i que s'augmenta cada mes es pot trobar ja en l'arxiu històric de Vila-real i esperem que prompte es puga trobar en la biblioteca de Vila-real.

- Tot el material fotografiat que recollim l'anirem penjant, sempre que es puga, en la web submarinoamarillo.net.

- Els articles d'història es penjaran en https://villarrealvintage.blogspot.com/ en valencià i en submarinoamarillo.net en castellà.

Estem segur que en moltes cases particulars hi ha molt material valuós sobre la història del futbol a Vila-real i el volem recuperar. Si tens una copa, una medalla, una samarreta, un cartell d'un partit, un simple cromo o qualsevol objecte relacionat amb el Villarreal fes-nos arribar una foto i si és possible envia'ns una xicoteta explicació de l'objecte. I si tens documentació que pel que siga no pots fotografiar perquè hi ha massa pots contactar amb nosaltres i nosaltres la fotografiarem o l'escannejarem.

També creiem que és imprescindible recollir història oral del futbol a Vila-real. El teu testimoni és molt important si creus que pots aportar informació interessant del futbol a Vila-real. Parla amb nosaltres i et gravarem una entrevista. És crucial que aquest missatge arribe a gent major que no utilitze xarxes socials perquè hi ha persones que no utilitzen internet i que saben molt de la història del futbol a Vila-real. Pots contactar amb nosaltres a través de:

 

historiafutbolvilareal@gmail.com

 

Moltes gràcies per la teua col·laboració.

Comentaris

Entrades populars