31 Maig


  1. Villarreal 3-Benicarló 1. Gols de Marzal, Causanilles i Masiá. Amb aquest resultat, el Villarreal es proclama campió del seu grup de la tercera divisió.

 

  1. Tercera divisió. Pedro López, únic candidat a la presidència del Villarreal, es proclamat president del Villarreal. Havia dimitit el 28 d’Abril per presentar-se de candidat. A més, Font de Mora i Catalán Mínguez rebran la medalla d’or i brillants del Villarreal.

 

  1. Tercera divisió. Es celebra l’assemblea de socis del Villarreal i la temporada acaba amb un dèficit de 26624 pessetes i l’acumulat és de més de 5 milions de pessetes.

 

  1. Segona divisió B. Luiche s’acomiada com entrenador del Villarreal després d’aconseguir el subcampionat. Luiche és un home lleial a Font de Mora i la directiva de Girona prefereix un altre entrenador.

 

  1. Segona divisió B. Girona 1-Villarreal 2. Gols de Julio Pérez i Adriano. Primer partit de la lligueta de promoció d’ascens a segona divisió A.

 

  1. Primera divisió. El Villarreal no compta amb els cedits Rubén Reyes (Getafe) i Aranda (Albacete), però sí amb Xisco Nadal (Numancia) i Héctor Font (Ciudad de Murcia).

 

  1. Primera divisió. Cani es presentat en el Villarreal.

 

  1. Primera divisió. El Villarreal fitxa a Enes Unal.

 

  1. Primera divisió. Calleja renova dos anys més amb el Villarreal.

Comentaris

Entrades populars