Villarreal-Sporting Maonés 26-4-1970

En la jornada 34, el Villarreal rebia a un equip que estava jugant-se la permanència en tercera, el Maó. Era difícil salvar-se, ja que només ho feien els 8 primers. Després de 33 jornades, el Maó era el classificat 8, però només 1 punt davant del 12, el que significava que la lluita per salvar-se era ferotge.

Fitxa tècnica.

Villarreal: Alapont, Debón , Alcañiz, Marzal, Eusebio, Linares, Martínez, Luiche, Palau, Causanilles, Serrano.

Maó: Tuduli, Churri, Sampol, Garrido, Oliver, López, Aranda, Florencio, Germán, Casorán, Masanet i Ferreres.

Canvi: Toboso per Ferreres al minut 69.

Àrbitre: Estrelles del col·legi valencià.

Gols.

1-0. Minut 20. Martínez.
1-1. Minut 25. Florencio.
1-2. Minut 39. Florencio.
2-2. Minut 61. Causanilles.
3-2. Minut 67. Eusebio.

Desenvolupament del partit.

D’entrada es sabia de la solidesa defensiva del Maó, que fins aquell moment amb 20 gols era l’equip menys golejat del grup, però no s’esperava que isquera a pel partit. I als 8 minuts ja havia tirat un tir al travesser. Encara així, va ser el Villarreal qui es va avançar en el marcador amb un gol de Martínez, que seria remuntat en la primera part amb dos gols de Florencio.

En la segona part, el Villarreal va eixir a per totes. Les oportunitats de gol es succeïen una darrere de l’altra i així, primer Causanilles i després Eusebio li van donar la victòria al Villarreal.

Després de 34 jornades, el Villarreal era líder amb 49 punts, per 46 del Mestalla i 45 del Paiporta i el Tortosa. Qui perdia opcions era el Llevant, que va perdre aquella jornada i es quedava amb 43 punts, els mateixos que l’Eivissa.

Comentaris

Entrades populars