El Villarreal rep al At. Balears

A només 7 jornades per al final qualsevol partit, i especialment en casa, era important per assegurar el liderat i classificar-se per a la promoció d’ascens.
El At. Balears era un rival complicat que anava en la posició 6 amb 38 punts, a 6 del Villarreal i 5 per davant del classificat en el lloc 9, el primer en descens. Fora de casa havia jugat 15 partits, guanyant 4, empatant 3 i perdent 8.

La convocatòria de Rey per aquest partit va ser la següent: Villita, Casalta, Debón, Eusebio, Marzal, Luis Moreno, Luiche, Linares, Nicolau, Martínez, Masià, Sanchis, Palau, Causanilles, Serrano i Chumillas.

Fitxa tècnica.

Villarreal 1-At. Balears 1. El Madrigal, 12-4-1970, 17 hores.

Villarreal: Villita, Debón, Eusebio, Marzal, Luiche, Linares, Martínez, Masià, Palau, Causanilles i Serrano.

Canvis: Chumillas per Masià al minut 38 i Nicolau per Chumillas al minut 50.

At. Balears: Vallespir, Gost, Berto, Asensi, Paco, Monterde, Pepito, Sánchez, Jaume, Fiol i Oviedo.
 
Gols.

1-0. Minut 28. Masiá.

1-1. Minut 71. Fiol.

Desenvolupament del partit.

En la primera part va dominar el Villarreal, encara que no va tindre moltes oportunitats. En el minut 28 Masià marcava a l’eixida d’un córner i 10 minuts després el mateix jugador es lesionava en el que pareixia una lesió greu de lligaments i de la que s’ha d’esperar a veure l’abast de la lesió.

Chumillas entrava per Masià i només va estar 12 minuts en el camp perquè en el minut 50 va patir una commoció cerebral. Nicolau va entrar en el seu lloc. En aquesta segona part, el Villarreal va tindre 3 bones oportunitats per sentenciar el partit, però no ho va fer i Fiol en un contracop va empatar. En els últims 20 minuts del partit, el Villarreal va pressionar per empatar el partit, però no va hi haure sort i al remat el partit va quedar empatat a un gol.

La sort del Villarreal va ser que dels seus rivals només va guanyar el Tortosa. Així, el Villarreal després de 32 jornades seguia líder amb 45 punts, per 43 del Tortosa i el Paiporta, 42 del Mestalla i 41 del Llevant.

Comentaris

Entrades populars