Un positiu en Maó

El Villarreal visitava el camp del Sporting Maonès, el 6è classificat de la lliga, amb 17 punts, només 2 menys que el Villarreal, un equip que havia guanyat 5 partits, empatat 7 i perdut 2. Havia fet tot açò marcant només 8 gols i encaixant 5. Això donava mostra de la dificultat que tenia aquest equip per marcar gols, però també de la seua solidesa defensiva.

Per aquest partit, el Villarreal tenia la important baixa de Causanilles.

Fitxa tècnica.

Sporting Maonès 0-Villarreal 0. 14-12-1969.

Sporting Maonès: Sotos, Doro, López Aranda, Garrido, Melgar, Pampol, Molowni, Florencio, Ferrand, Masanet i Fernández.

Canvis: Lietiturri per Melgar i Finisterri per Churri (aquest canvi ve així en la Hoja del Lunes de València, encara que no hi ha cap Churri com a titular).

Villarreal: Villarreal: Alapont, Debón , Alcañiz, Marzal, Eusebio, Linares, Martínez, Luiche, Rodri, Sanchis i Serrano.

Canvis: Masià per Martínez i Palau per Linares.

Àrbitre: Garcia.

Desenvolupament del partit.

Domini total del Sporting Maonès al llarg dels 90 minuts, però no va poder superar la defensa del Villarreal, que va estar molt tancat al voltant d’Alapont i va impedir que l’equip local s’avançara en el marcador.

Al finalitzar la jornada, el Villarreal era el 2n classificat amb 21 punts i el líder era el Tortosa amb 23 punts. El següent partit de lliga anava a ser el Villarreal-Tortosa, però abans, la federació va determinar que el partit de desempat entre el Villarreal i l’Europa s’anava a jugar el 17 de Desembre en El Madrigal.

Comentaris

Entrades populars