Un aspirant, el Mestalla, visita Vila-real

El Mestalla tornava a la tercera divisió en la temporada 1968-69, després de 10 temporades consecutives en segona. En tercera, el Villarreal i el Mestalla havien jugat 4 partits i tots en victòria per al filial del València. En El Madrigal, les 2 visites del Mestalla havien acabat amb un marcador de 0-2 i en total en els 4 partits, el Mestalla havia marcat 10 gols, per 0 gols del Villarreal.

Els precedents històrics no convidaven a l’optimisme, però allò havia passat feia més d’una dècada i ara el Villarreal arribava com a líder a aquest partit i havent guanyat tots els partits de casa amb molta facilitat.

Després de 11 jornades, el Mestalla era el 4t classificat amb 14 punts, a 1 del Villarreal, amb 5 victòries, 4 empats i 2 derrotes. Havia marcat i li havien marcat 7. Venia de guanyar-li a l’Onda, però en les 2 jornades anteriors havia perdut en Tortosa i en casa davant l’Atlètic Maonés.

El Villarreal tenia els dubtes d’Eusebio, Palau i Causanilles, lesionats en el partit del Llevant, encara que s’esperava que els 3 es recuperarien.

Fitxa tècnica.

Villarreal 4-Mestalla 0. El Madrigal. 23-11-1969. 15.45 hores.

Villarreal: Alapont, Debón , Alcañiz, Marzal, Eusebio, Linares, Masiá, Luiche, Palau, Causanilles, Serrano.

Canvi: Chumillas per Causanilles al minut 59.

Mestalla: Molero, Martín Vila, Ripoll, Loren, Clemente, Andrés, Martínez Miró, Carbonell, Lis, Caro i Claramunt.

Canvi: Cerveró per Martín Vila al minut 46 i Navarro per Andrés en el minut 78.

Àrbitre: Roda, amb López Andújar i Doménech com a jutges de línia.

Gols:


1-0. Minut 11. Luiche.
2-0. Minut 29. Causanilles.
3-0. Minut 70. Palau.
4-0. Minut 78. Palau (penal).

Desenvolupament del partit.

Des de l’inici el Villarreal va eixir a per totes, a demostrar que la remuntada del Llevant no significava que no fora un aspirant a l’ascens. A la mitja hora ja guanyava per 2-0, amb gols de Luiche i Causanilles. Per la seua part, el Mestalla exercia de filial, no tancant-se en cap moment i mostrant un bon futbol. Va tindre les seues oportunitats, però no les va marcar.

En la segona part, que va ser molt oberta, Causanilles es va ressentir de la seua lesió i va ser substituït per Chumillas. En la recta final del partit Palau marcaria 2 gols més, l’últim al transformar un penal per mans d’un defensa.

Actuació molt convincent del Villarreal davant un públic totalment entregat al seus. No podia ser d’una altra manera perquè després de 12 jornades, el Villarreal seguia com a líder amb 17 punts empatat amb el Tortosa.

Comentaris

Entrades populars