El Villarreal goleja fora de casa

El següent partit de lliga tornava a portar al Villarreal a les Illes Balears, aquesta vegada a jugar contra el Palma en Mallorca, en el que anava a ser el primer partit oficial entre els dos equips. Aquest equip era el filial del Mallorca.
El Palma estava en la posició 17 amb 5 punts. Havia guanyat 2 partits, empatat 1 i perdut 5, amb 5 gols a favor i 9 en contra. Era un equip amb 3 negatius i això feia d’aquest rival que fera propici per seguir sumant victòries. La idea de Rey era repetir el seu equip base, el que li va guanyar al Torrent.
Existia una gran expectació per la trajectòria del Villarreal i aquest partit va ser radiat per Ràdio Popular.
Fitxa tècnica.
Palma 1-Villarreal 5. 2-11-1969.
Palma: Pons, Jaume, López, Victoriero, Mayol, Forcadell, Ferrer, Belén, Queglás, Miralles i Pérez.
Villarreal: Alapont, Debón , Alcañiz, Marzal, Eusebio, Linares, Martínez, Luiche, Palau, Causanilles, Serrano.
Canvi: Nicolau per Martínez
Gols.
0-1. Minut 11. Causanilles.
0-2. Minut 23. Linares.
0-3. Minut 34. Palau.
0-4. Minut 38. Causanilles.
0-5. Minut 44. Causanilles.
1-5. Minut 61. Forcadell (penal).
Desenvolupament del partit.
El Villarreal va dominar d’inici a final el partit i haguera pogut aconseguir un marcador encara més ampli, ja que el porter del Palma, juntament amb Forcadell van ser els jugadors de l’equip local més destacats.
Una vegada més s’ha de destacar a Causanilles, un jugador diferencial, que desde la seua arribada al Villarreal havia marcat 6 gols en els seus primers 5 partits.
Després d’aquest partit, el Villarreal estava en la 2a posició de lliga, a només 1 punt del líder. Per veure el poder golejador del Villarreal dir que portava 24 gols a favor i el segon equip més golejador, el Tortosa portava 17.

Comentaris

Entrades populars