El Villarreal aconsegueix la seua primera remuntada copera


En plena eufòria per com anava l’equip en el campionat de lliga, el 5-11-1969, La Unión venia a El Madrigal a defensar el 2-1 del partit d’anada, però vista la trajectòria de l’equip en lliga tot el món pensava en Vila-real que hi hauria remuntada.
La Unión, que jugava en el grup VI de la tercera divisió, estava classificat en el lloc 14 de la classificació amb només 1 victòria.
Fitxa del partit.
Villarreal 4-La Unión 0. 5-11-1969.
Villarreal: Alapont, Debón , Alcañiz, Marzal, Eusebio, Linares, Martínez, Luiche, Palau, Causanilles, Serrano.
La Unión: Campillo, Toral, Cegarra, Reyes, Hidalgo, Juanete, Sornichero, Román, Cubero, Wice i Pepín.
Canvis: Camacho per Campillo en el minut 46 i Segura per Román.
Àrbitre: Martorell del col·legi català.
Gols.
1-0. Minut 1. Causanilles.
2-0. Minut 34. Causanilles.
3-0. Minut 52. Causanilles.
4-0. Minut 59. Martínez.
Fitxa tècnica.
La Unión va plantejar un partit amb ferris marcatges home a home per tot el camp, però al minut 1, el talent de Causanilles va avançar al Villarreal, qui conduït perfectament per Eusebio i Linares des del mig del camp no parava de generar futbol. Així aniria arribant un gol darrere de l’altre, fins el 4-0 quan quedava mitja hora per acabar l’eliminatòria.
Ni quan anava per darrere en el marcador, La Unión era capaç de dominar el partit i quan va arribar a la porteria d’Alapont, aquest va aturar un mà a mà del jugador Cubero.
De manera clara, el Villarreal va aconseguir la seua primera remuntada copera. Tornar a destacar l’impacte de Causanilles, que en els seus primers partits oficial amb el Villarreal, 5 de lliga i 2 de copa, va marcar 10 gols, 7 en lliga i 3 en copa.

Comentaris

Entrades populars