El partit de l'any

Així va titular la Hoja del Lunes la crònica del partit Villarreal-Tortosa i no era per a menys, perquè acabava 1969 i el Villarreal podia fer-ho com a líder. El segon classificat i el primer jugaven en El Madrigal, tota una festa per rebre els Nadals.

Només dos precedents en partits en tercera divisió entre el Villarreal i el Tortosa. Els dos de la temporada 1968-69, quan en El Madrigal van empatar els dos equips a un gol i en la ciutat catalana l’empat va ser a zero. Per tant, igualtat màxima en l’històric entre els dos equips.

Rey va convocar a tot el seu equip perquè després de l’acumulació de partits en els últims dies hi havia diferents jugadors tocats.

Fitxa tècnica.

Villarreal 3-Tortosa 0. El Madrigal, 21-12-1969. 15.45 hores.

Villarreal: Alapont, Debón , Alcañiz, Marzal, Eusebio, Linares, Martínez, Luiche, Palau, Rodri i Serrano.

Canvi: Masià per Serrano al minut 25.

Tortosa: Juanito, Chuvi, Jaspe, Lovet, Castellà, Descarrega, José Mari, Terrazo, Segarra, Llopis i Echazarra.

Canvi: Viñas per Echazarra en la segona part.

Àrbitre: Jiménez Martín del col·legi murcià.

Gols.

1-0. Minut 36. Palau (penal).
2-0. Minut 50. Palau.
3-0. Minut 69. Linares.

Desenvolupament del partit.

El Villarreal va eixir a pel partit des de l’inici. Així, Serrano que va tirar al travesser i Luiche van tindre dos molt bones oportunitats per marcar, però no seria fins al minut 36 quan Palau va rematar i un defensa va tocar amb la mà. El penal el va marcar Palau. Després de tants partits jugats, Serrano es va ressentir i Masià el va substituir cap a la meitat de la primera part.

En la segona part va seguir el domini del Villarreal i va completar la victòria amb dos gols de Palau i Linares. L’equip, que amb aquesta victòria s’assegurava arribar líder a Nadal va ser acomiadat amb una gran ovació i multitud de traques.

Després de 16 jornades, Villarreal i Tortosa tenien 23 punts, però el Villarreal, que ja havia marcat 40 gols, tenia una diferència de gols de +27, per +12 del Tortosa.

Comentaris

Entrades populars