Gran actuació d'Alapont en Ciutadella

Gran actuació d’Alapont.
El Villarreal després de guanyar en Alzira es desplaçava a les Illes Balears per jugar contra el Ciutadella. L’equip va eixir el dissabte a les 4 de la vesprada, viatjant cap a Barcelona per després anar a Menorca. No s’esperava que Rey fera canvis en l’alineació en el que anava a ser el primer partit oficial entre els dos equips.
El Ciutadella estava en la posició 14 amb 5 punts , amb 1 partit guanyat, 3 empatats i 2 perduts amb 4 gols a favor i 10 en contra. En casa només li havia guanyat al cuer, el Sueca.
Fitxa tècnica.
Ciutadella 0-Villarreal 0. 19-10-1969
Ciutadella: Ribes, Pons, Prat, Serrano, Emilio, Janer, Carlos, Méndez, Raul, Pons i Ribas.
Canvis: Pío per Ribas al minut 61 i Polo per Emilio al minut 80.
Villarreal: Alapont, Debón , Alcañiz, Marzal, Eusebio, Linares, Rodri, Luiche, Palau, Causanilles, Serrano.
Àrbitre: Flaquer, de Mallorca.
Desenvolupament del partit.
Des de l’inici va dominar l’equip local, davant un Villarreal molt replegat que buscava una contra, igual que en el partit d’Alzira, però aquesta vegada no va arribar el gol. Qui va tindre una actuació destacadíssima va ser el porter del Villarreal, Alapont, qui va salvar un punt davant les oportunitats dels jugadors locals.
Partit molt sacrificat des del punt de vista defensiu de tots els jugadors del Villarreal i molt poc de lluïment en la fase ofensiva.


En aquest partit, el cronista de Hoja del Lunes parla d’un 1-4-3-3 del Villarreal, una disposició més defensiva de l’habitual i que quedaria així:
Pot ser que en l’alineació de dalt, Causanilles jugara en punta i Serrano ajudara al centre del camp.
Després d’aquest partit, el Villarreal estava en el lloc 6 a només 2 punts del Mestalla i el Tortosa, els líders de la categoria i s’ha de destacar que amb 17 gols era l’equip que més gols havia marcat del seu grup de tercera divisió.

Comentaris

Entrades populars