Segona derrota fora de casa

Eivisssa 2-Villarreal 0. 21-9-1969.

Prèvia del partit.

El diumenge 21-9-1969, el Villarreal va jugar en Eivissa en partit corresponent a la tercera jornada del grup V de la tercera divisió.

El Villarreal va desplaçar 14 jugadors, els 11 que havien sigut titulars en les dos primeres jornades i a més, van viatjar Casalta, Marzal i Nicolau. S’esperava que Rey anava a alinear d’inici als mateixos 11 jugadors que en les dos primeres jornades.

L’Eivissa no havia jugat encara de local, ja que les dos primeres jornades les va jugar de visitant, perdent 1-0 en Tortosa i empatant 0-0 en Onda. Després de dos jornades encara no havia marcat cap gol.

En Eivissa s’esperava amb il·lusió la visita del Villarreal, perquè era el primer partit de la temporada en casa, a més de que consideraven al Villarreal un bon equip i de la presència de dos ex de l’Eivissa que havien deixat un bon regust: Rey i Luiche.

En l’unic precedent en Eivissa, el Villarreal havia aconseguit guanyar 2-3 en la temporada anterior, la 1968-69.

Fitxa tècnica.

Eivissa 2-Villarreal 0, 21-7-1969.

Eivissa: Sáez, Prado, Alfonso, Fonseca, Morales, Pericart, Barraquero,Dánvila, Carbonell, Saborido i Mano.

Villarreal: Alapont, Luiche, Alcañiz, Eusebio, Lluch, Linares, Martínez, Rodri, Palau, Masià i Serrano.

Canvi: Nicolau per Rodri.

Àrbitre: Grande del col·legi balear.

Gols.

1-0. Minut 20. Carbonell.

2-0. Minut 38. Barraquero.

Incidències: bona entrada per veure el partit. Abans del partit els equips de futbol base de l’Eivissa van desfilar pel camp i es farien una foto amb el primer equip. A més, destacar que el Villarreal va ser rebut amb aplaudiments.

Desenvolupament del partit. 

L’Eivissa va eixir molt millor i com a conseqüència va aconseguir un avantatge de 2 gols al descans, que al final resultaries definitius.

Fruit de la seua major pressió, l’equip local es va avançar en el marcador amb un gol de Carbonell a l’eixida d’un córner. Després, Barraquero marcaria el 2-0 aprofitant una assistència de Saborido.

La segona part va ser d’un nivell inferior, el Villarreal va intentar escurçar les diferències, però no ho va aconseguir. Anava a ser el segon partit fora de casa i el segon en que el Villarreal no era capaç de marcar.

En tot el partit, el Villarreal va llançar 5 córners, per 4 de l’Eivissa.

Segons el cronista de la Hoja del Lunes, pel Mallorca van destacar Carbonell i Sáez i pel Villarreal va destacar Palau.

Al finalitzar el partit, Rey va dir que el Villarreal havia tingut tantes oportunitats com l’Eivissa, però els havia faltat encert. Respecte al seu exequip tenia una bona valoració, va destacar que l’Eivissa va lluitar i va encertar i això és el més important en el futbol.

Andrés Quetglas, l’entrenador de l’Eivissa estava content perquè deia que li havien guanyat a un dels millors equips del grup.

Després de 3 jornades, el Villarreal estava classificat en el lloc 13. Els equips que estaven en les primeres posicions eren l’Alzira, el Llevant i l’Acero amb 5 punts.

Comentaris

Entrades populars