Pretemporada 1969

El divendres 1 d'Agost a les 6 de la vesprada, davant de centenars d'aficionats, feia la seua presentació el Villarreal. Va ser un clàssic acte amb parlaments del president, l'entrenador i un xicotet entrenament.

El pla del Villarreal per a la pretemporada era entrenar dimarts, dimecres, dijous i divendres en El Madrigal a les 6 de la vesprada i el diumenge 10 d'Agost a les 10 del matí es va programar un partidet entre els membres de la plantilla. S'ha de destacar que aquell diumenge pel matí van anar unes 1000 persones a El Madrigal a veure el partidet d'entrenament entre membres de la plantilla.

Respecte als partits de pretemporada que es van programar van ser els següents:

15-8-1969: Amposta-Villarreal
17-8-1969: Betxí-Villarreal
24-8-1969: Villarreal-Amposta
31-8-1969: Villarreal-Hèrcules

Amposta-Villarreal

El resultat del partit va ser Amposta 2-Villarreal 5.

Betxí-Villarreal


Ni en Mediterráneo ni en La Hoja del Lunes de València hi ha cap referència a aquest partit i encara que el secretari tècnic del Villarreal va afirmar en declaracions a Mediterráneo que el partit es va jugar no es troba en les hemeroteques cap notícia d'aquest partit.

Villarreal-Amposta


Fitxa tècnica

Villarreal 3-Amposta 0

El Madrigal, 24-8-1969. 17.30 hores. Bona entrada.

Villarreal: Alapont, Luis Moreno, Alcañiz, Marzal, Lluch, Linares, Martínez, Rodri, Palau, Masià i Serrano.

Canvis: Sánchez per Masià, Sanchis per Palau i Chumillas per Rodri. Els 3 canvis es van fer després del descans.

Amposta: Soler, Bel, Herman, Also II, Also I, Padilla, Méndez, Vicent, Curto, Tarazona, Querol.

Canvis: Quesada per Also I en la segona part.

Àrbitre: Escrig.

Gols:

1-0. Minut 15. Masià.
2-0. Minut 53. Palau.
3-0. Minut 70. Sánchez.

Comentari.

En el partit de presentació davant la seua afició, el Villarreal va dominar d'inici a fi. Va crear moltes oportunitats i la impressió que va dur l'aficionat a les seues cases va ser molt bona.

Villarreal-Hércules.

Fitxa tècnica.

Villarreal 1-Hèrcules 2

El Madrigal, 31-8-1969. 17.30 hores. Bona entrada.

Villarreal: Alapont, Luis Moreno, Alcañiz, Marzal, Lluch, Linares, Martínez, Rodri, Palau, Masià i Serrano.

Canvis: Chumilla per Martínez i Sanchis per Serrano.

Hèrcules: Humberto, Balbuena, Santa Ana, José Juan, Lolín, Marcia, Juanito, Araujo, Sevilla, Corro i Alvarado.

Canvis: Macoli per Sevilla.

Àrbitre: Peris Campos.

Gols.

0-1. Minut 5. José Juan (penal)
0-2. Minut 15. Sevilla.
1-2. Minut 89. Serrano.

Incidències: abans d'entregar el partit se li va entregar el trofeu a la regularitat de la temporada anterior a Linares. Aquest trofeu l'entregava Ràdio Popular. El trofeu portava el nom de Ramón Gullón, jugador cedit per Real Madrid al Villarreal en 1967, que va morir en un accident de tràfic en les vacances de Nadal en la Casa de Campo de Madrid quan el jugador passava unes vacances amb la seua família. El trofeu el va entregar Angelines Gullón, la germana del jugador que va morir.

Comentari del partit.

El Villarreal jugava l'últim partit abans d'acabar la temporada contra l'Hèrcules, equip molt potent que també anava a militar en tercera divisió, però en un altre grup que el Villarreal. Els d'Alacant van arribar la temporada anterior a jugar la promoció d'ascens a segona divisió i es van enfrontar al Castelló en la promoció, però finalment l'Hèrcules no va pujar. 

L'Hèrcules va encarrilar ràpidament el partit. En el minut 5, un jugador herculà va ser objecte de falta dins de l'àrea i va marcar el 0-1. Als 15 minuts, els jugador Sevilla va aprofitar una mala cessió de Marzal a Alapont per marcar el 0-2.

El Villarreal va intentar escurçar les distància. Va tindre molt de domini en la segona part, però el segon gol no arribaria fins a l'últim minut, quan Marzal va marcar el 1-2.

Comentaris

Entrades populars