Font de Mora reelegit president per aclamació

Dimarts 3 de Juny de 1969. Fa dos dies que el Villarreal ha jugat l'últim partit en casa de la temporada 1968-69 i ha perdut 0-1 davant el Castelló, que s'ha proclamat campió del grup de tercera.

No hi ha cap partit en El Madrigal el 3 de juny, però més de 500 persones acudeixen al camp per a l'assemblea de socis del club. Hi ha un tema important a tractar. Els socis han de decidir si Pascual Font de Mora segueix sent el president del club i els socis el reelegeixen per aclamació.

L'objectiu de Pascual Font de Mora és pujar a l'equip a segona divisió. Amb 46 anys és un president jove i ambiciós. Font de Mora va passar quasi de ser jugador a president. En el Villarreal va jugar de 1940 a 1962. Només va deixar de jugar en l'equip del seu poble per fer-ho amb el Castelló en segona divisió. 

L'equip de la temporada 1968-69 ja estava confeccionat amb la idea de pujar i per això es va fitxar a un tècnic especialista en ascensos com Juan Cerezo Palahy, que havia portat als seus equips 5 vegades a la promoció, però la temporada 1968-69 no havia sigut tot el que Font de Mora i els aficionats del Villarreal esperaven.

Pocs dies després de ser reelegit Font de Mora president, el Villarreal perd l'últim partit de la temporada 1968-69 en Torrent per 2-1 i acaba la temporada en el lloc 9 amb 36 punts i 2 negatius. El Villarreal va guanyar 15 partits, va empatar 7 i va perdre 16 aquella temporada. Va marcar 50 gols i va rebre 50. Durant el mes de Desembre i principis de Gener, després d'una molt bona ratxa es va somiar amb estar amunt en la taula, però l'equip va estar lluny de les expectatives creades al principi de la temporada. La idea de pujar a l'equip no va ser possible en 1969, però Font de Mora volia a l'equip en segona i anava a fer equip per això.

Comentaris

Entrades populars